Mitt tips: Camilla Anderssons massage. Fråga mig inte hur hon gör, men man blir ny efteråt. Helt ny! 
/Sara Beischer

Massage och Holistisk kroppsterapi i Halmstad

Upplev en avkopplande massage i ett lugnt och ostört rum. Som diplomerad massör med god greppteknik och lång erfarenhet anpassar jag massagen efter dina musklers unika behov. Jag brukar ”ta i” där det behövs, så att det blir en massage som gör "gott-ont" emellanåt – men är lyhörd för hur din upplevelse och vilket tryck dina muskler behöver för att släppa spänningar. Jag ger stretchråd efter massagen om du vill och behöver.

Du kan kombinera massagen med Transfigura Kroppsterapi som ger djup och skön avslappning samt sätter fart på kroppens självläkning.

Du får gärna prata under massagen, men jag respekterar fullt ut om du vill ha helt tyst.


Jag åker även ut till företag och erbjuder klassisk svensk massage. Hör av dig så bokar vi ett kostnadsfritt möte. Kontakta Camilla
 

Tjänster och priser

Klassisk Svensk Massage

Behandlande och avkopplande massage – rygg och nacke eller välj till ben, armar, ansikte. Harmonisk inredning i behandlingsrummet och lugn musik ökar ditt välbefinnande. En lagom varm värmedyna får dig att slappna av extra. Naturligt lavendeldoftande eller doftfri massageolja tillverkad av vegetabiliska, ekologiska oljor. En lisa för kropp och själ.

60 min    700 kr
45 min    550 kr
30 min    400 kr
 

Massage mixat med Kroppsterapi
”Två behandlingar i en”, brukar mina kunder säga. Behandlingen börjar med en avkopplande rygg- och nackmassage och fortsätter sedan med Transfigura energibehandling, dvs lätt beröring av olika punkter, som ger mer energi och lugn och ro samt ökar energiflödet i din kropp. Jag känner av vad din kropp behöver just nu. Behandlingen är utvecklad ur kunskap om energier från Shiatsumassage och TCM. 
60 min     700 kr
90 min     900 kr
 

Kroppsterapi – för inre harmoni

En mjuk, men mycket stark och djupgående behandling. Du har mjuka kläder på dig och jag ger lätt beröring med mina händer på olika punkter. Behandlingen är utvecklad ur kunskap om meridianer från TCM och Shiatsumassage, men vidareutvecklade till att frigöra energi från skelettet. Effekten i kroppen blir mer energi och en lugn skön känsla i din kropp. Många känner sig som en ”ny människa”. Du ligger på bänk med mjuka kläder. Djupt samtal ingår för att stötta dig till egen insikt om blockeringarnas orsaker och egna behov. Söker du förändring och är redo att känna och släppa "gamla känslominnen" ur din kropp? Då är denna behandling perfekt för dig.
60 min     700 kr
90 min     900 kr
 

Företagsmassage

Klassisk svensk massage är en vinst för både företaget och den anställde. Jag mjukar upp stela muskler och din personal får avkoppling för både ryggen och hjärnan. Jag erbjuder även motiverande samtal under massagen om kunden önskar. Din personal avsätter minimalt med tid, eftersom jag kommer till er. Jag tar med bänk, handdukar, massageolja och avkopplande musik. Jag ger massage på sex företag i Halmstad just nu och har utrymme för 1-2 företag till. 
Kontakta Camilla för ett kostnadsfritt möte
 

Mitt behandlingsrum