Mobil 2

Massage & kroppsterapi med omtanke!

Avslappnande och helande behandlingar med djup effekt

Klassisk svensk massage

En avkopplande och behandlande massage för dina muskler. Låt mina 
varma, starka händer hitta och lösa upp spänningar i  rygg- och nacke. Vi hittar det perfekta trycket för dig. Jag använder växtbaserad massageolja med lugnande lavendel, värmande rosmarin eller doftfri. Du får hjälp att koppla av, samt råd om ergonomi och stretch. 
Använd din friskvårdspeng via Actiway eller Hälsoresurs hos mig.

Kroppsterapi Transfigura

Transfigura betyder omforma, omgestalta. Med hjälp av lätta tryck och vridningar på leder, sätter jag fart på självläkningen och känner in vad din kropp kan och vill släppa just nu. Transfigura kan hjälpa dig bli fri från jobbiga gamla känslor, trauman, ångest och spänningar. Upplev  lättnad och avslappning i din kropp efteråt. Transfigura är ett frivilligt komplement till den traditionella vården och vilar på holistisk grund.

Företagsmassage

Jag åker ut till företag och ger massage på plats till de anställda. Det sparar er tid och hjälper er personal att förebygga ryggont, få mjukare ryggmuskler och släppa inre stress. Jag tar med massagebänk, oljor, musik och handdukar. Färre sjukskrivningar pga ryggont och stress är win-win för både anställda och företag. Vi skriver unika avtal utifrån ert behov av massage. Kontakta mig för ett möte! 

Fråga mig inte hur hon gör, men man blir ny efteråt. Helt ny!
– Sara Beischer

Du är en fantastiskt duktig massör, Camilla. Det är så otroligt skönt!  /Emma

Transfigura kroppsterapi är fantastiskt – så mjukt och så stark effekt!  /Anira

Varför just Camillas massage?

Som diplomerad massör med varma, starka händer och lång erfarenhet (examen 2006) anpassar jag massagen efter dina musklers unika behov. Jag ”tar i” där det behövs, så att massagen blir behandlande och gör "gott-ont" – men är lyhörd för din upplevelse och vi märker tillsammans vilket tryck dina muskler gillar bäst för att släppa spänningar. Ibland behövs en mjukare massage för ren avslappning och ibland mer bestämda tryckningar eller triggerpunktsbehandling. Jag ger stretchråd efter massagen och vi diskuterar orsaker till din smärta, stelhet eller spänning. Ergonomi, inre och yttre stress, livssituationen kan påverka din spänningsnivå i musklerna. Du väljer själv om du vill vara helt tyst under massagen eller prata. Det är din stund och jag finns där för dig och lyssnar in dina behov. Jag erbjuder olika slags välgörande musik för att hjälpa dig slappna av, samt lugnande och värmande oljor.

Du kan kombinera massagen med kroppsterapi eller beställa en ren kroppsterapibehandling. Transfigura Kroppsterapi ger din kropp en mycket djup, skön och varm avslappning samt sätter fart på kroppens självläkning. I vissa fall kan Transfigura få kroppen att släppa jobbiga gamla känslor, trauman och cellminnen. Efteråt känns din kropp "lättare", du kan få djupare andning och känna förbättringar av funktionen i t ex lunga, hjärta och diafragma. Även skelettet och ryggraden kan läka ut. Transfigura kan också hjälpa till att bli av med cellminnen från invanda ”beteendemönster". Det gör att du enklare kan genomföra de förändringar du önskar i ditt liv. Du triggas inte lika mycket längre, i situationer som tidigare kunde ge ”skrubbsår” i hjärta och mage. En mjuk och effektiv, behandling som har sin grund i shiatsumassage och traditionell kinesisk medicin. 

Mina behandlingar

Klassisk Svensk Massage

Behandlande och avkopplande massage – rygg och nacke eller välj till ben, armar, ansikte. Harmonisk inredning i behandlingsrummet och lugn musik ökar ditt välbefinnande. En lagom varm värmedyna får dig att slappna av extra. Naturligt lavendeldoftande eller doftfri massageolja tillverkad av vegetabiliska, ekologiska oljor. En lisa för kropp och själ. Läs mer > 

60 min    700 kr
45 min    550 kr
30 min    400 kr
 

Massage mixat med Kroppsterapi

”Två behandlingar i en”, brukar mina kunder säga. Behandlingen börjar med en avkopplande rygg- och nackmassage och fortsätter sedan med Transfigura energibehandling, dvs lätt beröring av olika punkter, som ger mer energi och lugn och ro samt ökar energiflödet i din kropp. Jag känner av vad din kropp behöver just nu. Behandlingen är utvecklad ur kunskap om energier från Shiatsumassage och TCM. Läs mer >
60 min     700 kr
90 min     900 kr
 

Kroppsterapi Transfigura

En mjuk, men mycket stark energibehandling. Du har bekväma kläder på dig och jag berör dig lätt med mina händer på olika punkter. Behandlingen är utvecklad ur kunskap om Traditionell kinesisk medicin och Shiatsumassage och utvecklad till kunskapen om att frigöra självläkande energi ur skelettet. Effekten i kroppen blir mer energi, bättre cirkulation och en djupt avslappnande känsla i din kropp. Många känner sig som en ”ny människa”. Samtal ingår för att stötta dig till egen insikt om blockeringarnas orsaker och egna behov. Söker du förändring och är redo att känna och släppa "gamla känslominnen" ur din kropp? Då är denna behandling perfekt för dig. Läs mer om kroppsterapi Transfigura >
60 min     700 kr
90 min     900 kr
 

Företagsmassage

Klassisk svensk massage är en vinst för både företaget och den anställde. Kanske de arbetar mycket statiskt vid datorn eller har tunga lyft. Jag mjukar upp stela muskler och din personal får avkoppling för både ryggen och hjärnan. Jag erbjuder även motiverande samtal under massagen om kunden önskar. Din personal avsätter minimalt med tid, eftersom jag kommer till er. Jag tar med bänk, handdukar, massageolja och avkopplande musik. Jag ger massage på sex företag i Halmstad just nu och har utrymme för 1-2 företag till. 
Pris enligt offert. Kontakta mig gärna för ett kostnadsfritt möte > 

 

Mina behandlingar, meditationer och kurser vilar på en holistisk syn på människan:
tankar, kropp, känslor och själen påverkar varandra. Min upplevelse är att vi mår bäst när vi får uttrycka vårt sanna jag i både jobb och relationer, samt är lyhörda för kroppens och hjärtats språk. Att hitta en egen existensiell tro och stå upp för den, ger inre trygghet och ett hälsosamt och lyckligt liv. 

 

Välkommen att möta mig där du är just nu!

Camilla Andersson

Behandlingar med omtanke ❤️
Vill du veta mer? 

sms:a eller ring

 070-312 32 18

Kristallskålsmeditation med Din Egen Kraft
Fälj mig på Facebook för senaste nytt!
Följ mig på Instagram för inspiration!