Mobil 2

Kurser med omtanke

Längtan att lära mer – för din personliga utveckling och för omtanke om dina medmänniskor

Jag erbjuder helgkurser, dagkurser och workshops. Vi träffas i grupp på ett meditationscenter i Halmstad, ute i naturen eller online. Att vara lärare är det bästa jag vet och min passion. Jag delar frikostigt med mig av allt jag kan, vilken kurs det än är, om jag känner att det kan hjälpa dig vidare. Jag sår frön och ställer frågor, visar och guidar från mitt hjärta. Att undervisa är för mig att ge kärlek. Det brukar bli magiska möten och intensiva, transformerande kurser. Det sägs att när eleven är redo visar sig läraren. Välkommen att möta mig, om det känns rätt för dig!

Helgkurser i Transfigura kroppsterapi

Lär dig hur du kan frigöra, leda och förstärka kroppens egen självläkande kraft med lätta tryck på olika punkter på kroppen. Ger djup avslappning och bättre energiflöde i din kropp. En mjuk och mycket kraftfull metod, för att släppa gamla cellminnen och trauman, skapad av Stanny Lansloot.

Transfigura, steg 1 – Skelettet
11-12 juli 2020, Halmstad

 Transfigura, steg 2 – Organen
12-13 september 2020, Halmstad

Dagkurs – lär dig spela kristallskålar

En heldag unikt anpassad för dina behov och din bästa utveckling. Kom själv eller ta med en vän, max två elever per dag. Jag erbjuder även kurs online 1-to-1. Du får både teori och praktik, samt en faktaguide för att enkelt kunna förklara för dina deltagare. Jag stöttar dig alltid på omtänksammaste sätt och hjälper dig att utveckla din unika stil samt att finna de kristallskålar som passar dig bäst. Jag erbjuder även fortsättningskurs i Sound Healing för mina elever.

Workshops – måla för personlig utveckling

Att måla fritt från hjärtat och sedan samtala om metaforerna i bilden – är en stark och läkande upplevelse. Vi mediterar, använder folksagor, 
samt jobbar vidare med ord och rörelse. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Bara nyfikenhet att lära känna dig själv genom skapande metoder. Jag är Symbolpedagog och har läst Jungiansk psykologi, arketyper och bildtolkning. Jag erbjuder Workshops för grupper i Halmstad, Målarvandringar på vackra platser i naturen, samt grupper online.

Kurser med omtanke ❤️
Vill du veta mer? 

sms:a eller ring

 070-312 32 18

Kristallskålsmeditation med Din Egen Kraft
Fälj mig på Facebook för senaste nytt!
Följ mig på Instagram för inspiration!