Mobil 2

Kurser och utbildning med omtanke

För din personliga utveckling, som ger bättre resultat för dina kunder

Att vara lärare är det bästa jag vet och min passion. Jag delar frikostigt med mig av allt jag kan, vilken kurs det än är, om jag känner att det kan hjälpa dig vidare. Jag sår frön och ställer frågor, visar och guidar från mitt hjärta. Att undervisa är ett sätt att sprida kunskap, visdom och kärlek, samt att få lära mig av mina elever. Det brukar bli magiska möten och intensiva, transformerande kurser. Det sägs att när eleven är redo visar sig läraren. Är du redo? Välkommen att möta mig!
 

Vilken kurs blir din favorit?

Kurser och utbildning i Transfigura Kroppsterapi

Vill du hjälpa människor bli av med  jobbiga symptom, förändra sina liv och må bättre? Med Transfigura-metoden lär du dig att frigöra, leda och förstärka kroppens egen självläkande kraft. Med lätta tryck och vridningar på olika punkter på skelettet, organen, meridianerna och musklerna – får du kroppens energi att flöda igen. Behandlingen ger djup avslappning och ökar din intuition och kontakten med din andliga sida. En mjuk och mycket kraftfull metod, för att släppa gamla cellminnen och trauman, skapad av Stanny Lansloot. Grunden kommer från japanska massagen Shiatsu – men vi arbetar med energikroppen istället för kraftiga tryck på meridianpunkter.

Grundkursen kan du gå fristående, som nybörjare och inga förkunskaper krävs. Bara ditt intresse för energier och holistisk hälsa. Därefter bokar du resterande moduler om du vill bli diplomerad Kroppsterapeut i Transfigurametoden. Varje modul kan betalas separat. Totalt sju kurshelger under 1,5 - 2 år.

Totalt tid 1,5 - 2 år.

Total investering
22 880 kr + moms*

(28 600 kr inkl moms)
(Företagare drar  av momsen)

*Utöver helgkurserna i Transfigura tillkommer kostnad för onlinekursen i "Akupressur för eget bruk" som ger dig grundkunskaper i TCM och Meridianerna. Kursen leds av shiatsulärare Carina Andersson. Boken "Shiatsu" ingår.
Investering: 1600 kr + moms (2000 kr inkl moms).
 

Dagkurs – lär dig spela kristallskålar

En heldag unikt anpassad för dina behov och din bästa utveckling. Kom själv eller ta med en vän, max två elever per dag. Jag kan erbjuda kursen delvis online. Du får både teori och praktik, samt samlad fakta för att enkelt kunna förklara för dina deltagare. Jag stöttar dig alltid på omtänksammaste sätt och hjälper dig att utveckla din unika stil samt att finna de kristallskålar som passar dig bäst.
 

Bildtolknings & drömtydningskurser

Har du någon gång funderat över dina nattliga drömmar? Eller om det dina bilder har något att berätta för dig? Montague Ullman vigde sitt liv åt att förmedla kunskap om att alla kan gå drömgrupp och lära sig förstå drömmarnas budskap. Det ger aha-upplevelse, energi och inre harmoni när du får en egen känsla för vad din dröm eller bild vill visa dig. Jag använder Montague Ullmans fina  drömgruppsmetod. Genom metaforer och känslor får du bekanta dig med kraften i drömmar och bilder. Metodern följer en bestämd struktur för att skydda din integritet och inte bli övertolkad. Kurserna passar både nybörjare och vana. Jag är utbildad Symbolpedagog och drömgruppsledare. Jag samarbetar med  Studieförbundet Vuxenskolan i Halland och föreningen Symbolon Terranova.
 

Kurser med omtanke ❤️
Vill du veta mer? 

sms:a eller ring

 070-312 32 18

Kristallskålsmeditation med Din Egen Kraft
Fälj mig på Facebook för senaste nytt!
Följ mig på Instagram för inspiration!