Mobil 2

Kurser med omtanke

Längtan att lära mer – för din personliga utveckling och för omtanke om dina medmänniskor

Jag erbjuder helgkurser, dagkurser och workshops. Vi träffas i grupp på ett meditationscenter i Halmstad, ute i naturen eller online. Att vara lärare är det bästa jag vet och min passion. Jag delar frikostigt med mig av allt jag kan, vilken kurs det än är, om jag känner att det kan hjälpa dig vidare. Jag sår frön och ställer frågor, visar och guidar från mitt hjärta. Att undervisa är för mig att ge kärlek. Det brukar bli magiska möten och intensiva, transformerande kurser. Det sägs att när eleven är redo visar sig läraren. Välkommen att möta mig, om det känns rätt för dig!

Helgkurser i Transfigura kroppsterapi

Lär dig hur du kan frigöra, leda och förstärka kroppens egen självläkande kraft med lätta tryck på olika punkter på kroppen. Ger djup avslappning och bättre energiflöde i din kropp. En mjuk och mycket kraftfull metod, för att släppa gamla cellminnen och trauman, skapad av Stanny Lansloot.

Transfigura, steg 1 – Skelettet
17-18 juli 2021, Mahult

 Transfigura, steg 2 – Organen
14-15 augusti 2021, Mahult

Dagkurs – lär dig spela kristallskålar

En heldag unikt anpassad för dina behov och din bästa utveckling. Kom själv eller ta med en vän, max två elever per dag. Jag erbjuder även kurs online 1-to-1. Du får både teori och praktik, samt en faktaguide för att enkelt kunna förklara för dina deltagare. Jag stöttar dig alltid på omtänksammaste sätt och hjälper dig att utveckla din unika stil samt att finna de kristallskålar som passar dig bäst. Jag erbjuder även fortsättningskurs i Sound Healing för mina elever.

Drömkurser – välj online eller kurshelg i Hölseböke

Har du någon gång funderat över dina nattliga drömmar? Erfarenheter från Freud, Jung och Ullman till modern tid, vittnar om drömmarnas läkande och balanserade verkan. Det är utvecklande att lära dig förstå drömmens språk och hur bilderna vill vägleda dig genom metaforer. Du får bekanta dig med Montague Ullmans drömgruppsmetod. Den följer en bestämd struktur för att skydda drömmarens integritet och för att hen inte ska bli öppet övertolkad. Kurserna anpassas för både nybörjare och mer vana. Jag är utbildad drömgruppsledare och arbetar för Studieförbundet Vuxenskolan, samt för Symbolon Terranova.

Kurser med omtanke ❤️
Vill du veta mer? 

sms:a eller ring

 070-312 32 18

Kristallskålsmeditation med Din Egen Kraft
Fälj mig på Facebook för senaste nytt!
Följ mig på Instagram för inspiration!