Mobil 2

Kurser och utbildning med omtanke

För din personliga utveckling, som ger bättre resultat för dina kunder

Att vara lärare är det bästa jag vet och min passion. Jag delar frikostigt med mig av allt jag kan, vilken kurs det än är, om jag känner att det kan hjälpa dig vidare. Jag sår frön och ställer frågor, visar och guidar från mitt hjärta. Att undervisa är ett sätt att sprida kunskap, visdom och kärlek, samt att få lära mig av mina elever. Det brukar bli magiska möten och intensiva, transformerande kurser. Det sägs att när eleven är redo visar sig läraren. Är du redo? Välkommen att möta mig!
 

Vilken kurs blir din favorit?

Kurser och utbildning i Transfigura Kroppsterapi

Vill du hjälpa människor bli av med  jobbiga symptom, förändra sina liv och må bättre? Med Transfigura-metoden lär du dig att frigöra, leda och förstärka kroppens egen självläkande kraft. Med lätta tryck och vridningar på olika punkter på skelettet, organen, meridianerna och musklerna – får du kroppens energi att flöda igen. Behandlingen ger djup avslappning och ökar din intuition och kontakten med din andliga sida. En mjuk och mycket kraftfull metod, för att släppa gamla cellminnen och trauman, skapad av Stanny Lansloot. Grunden kommer från japanska massagen Shiatsu – men vi arbetar med energikroppen istället för kraftiga tryck på meridianpunkter.

Grundkursen kan du gå fristående, som nybörjare och inga förkunskaper krävs. Bara ditt intresse för energier och holistisk hälsa. Därefter bokar du resterande moduler om du vill bli diplomerad Kroppsterapeut i Transfigurametoden. Varje modul kan betalas separat. 

Totalt tid: 1,5 år

Total investering:
22 880 kr + moms*

(28 600 kr inkl moms)
(Företagare drar  av momsen)

*Utöver helgkurserna i Transfigura tillkommer kostnad för kursen i "Akupressur för eget bruk" en grundläggande kurs i akupressur, TCM och Meridianerna. Teori, praktik och självmassagen Do-in. Kursen leds av shiatsulärare Carina Andersson. Boken "Shiatsu – en japansk kroppsterapi", ett häfte med 20 punkter och Do-In häfte ingår.
 

Dagkurs – lär dig spela kristallskålar

En heldag unikt anpassad för dina behov och din bästa utveckling. Kom själv eller ta med en vän, max två elever per dag. Jag kan erbjuda kursen delvis online. Du får både teori och praktik, samt samlad fakta för att enkelt kunna förklara för dina deltagare. Jag stöttar dig alltid på omtänksammaste sätt och hjälper dig att utveckla din unika stil samt att finna de kristallskålar som passar dig bäst.
 

Drömtydningskurs online

Har du någon gång funderat över dina nattliga drömmar? Eller om det dina bilder har något att berätta för dig? Montague Ullman vigde sitt liv åt att förmedla kunskap om att alla lära sig förstå drömmarnas budskap. Genom att vara med i drömgrupp, får du samhörighet, stöd, insikter, energi och inre harmoni. Jag är utbildad i Montague Ullmans fina metod. Metoden följer en bestämd struktur för att skydda din integritet och att inte bli övertolkad. Det är du som bestämmer och känner in betydelsen av din egen dröm. Det finns en stor läkande kraft i drömmar och inre bilder. Kursen passar både nybörjare och mer vana, samt sker i liten sluten grupp.
 

Kurser med omtanke ❤️
Vill du veta mer? 

sms:a eller ring

 070-312 32 18

Kristallskålsmeditation med Din Egen Kraft
Fälj mig på Facebook för senaste nytt!
Följ mig på Instagram för inspiration!