Mobil 2

Ljudmeditation och ljudhealing

Helande frekvenser som ger dig djup vila och mer energiflöde

Kindful yoga med kristallskålsmeditation

Jag arrangerar ljudmeditationer på Buddha Bar på Nyhem i Halmstad. Jag spelar på sex kristallskålar och en klangsten av Syenit, samt använder mig av kochibells, sansula och min röst. Jag ger både rena ljudbad och i kombination med yoga. Jag samarbetar med en duktig Samayogalärare, som har fokus på en tillåtande attityd till kroppen och avslappning. Passar både nybörjare och erfarna. Under pandemin erbjuder vi 6 platser, för att hålla rekommendationen om social distans. Du bokar din plats i förväg hos Camilla.

Sound Healing Journey
hos Bastena Andrum

I samarbete med Atma på Bastena Andrum erbjuder jag helande ljudbad med gong, kristallskålar, rainstick, sansula, kochi bells och våra röster. Två timmar som inleds med Atmas lugnande yogarörelser. Sedan ligger du ner på mattan och tar emot de helande frekvenserna från våra instrument. En upplevelse bortom tid och rum, där du får möjlighet att varva ner ordentligt och komma ner från Beta (görande), till Alpha (varande) ända ner till de djupt välgörande Theta-hjärnvågorna, där självläkning sker. Passar alla – nybörjare som erfarna.

Lär dig spela kristallskålar – gå en dagskurs

Hos mig kan du gå kurs under en dag och lära dig spela kristallskålar. Jag tar emot en eller två elever samtidigt. Jag anpassar kursen unikt för dig och dina behov. Du övar teknik på mina skålar, varvat med 
teori, historia och kunskap om 
chakran och frekvenser. Under dagen ingår en behandling med kroppsterapi och sound healing. Du får ett faktablad som stöd. Jag hjälper dig att välja och köpa skålar, samt behåller kontakten med dig efteråt. Kursen hålls på Buddha Bar Meditationscenter, 5 min gångväg från Halmstad Resecentrum.

”If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”   – Nikola Tesla

Mina ljudmeditationer och Sound Healing Journeys publiceras med jämna mellanrum – gilla Din Egen Kraft på Facebook för senaste info.

Klangsten – Moder Jords eget instrument

Se filmklipp och lyssna till detta magiska instrument – som fascinerat mig sedan första gången jag hörde det spelas, år 2005 i Belgien. 

Röster från deltagare på ljudmeditation:

Tack för en fantastisk dag på kurs med dig och kristallskålarna! /Hanna

Jag känner att kristallskålarna har en djupt renande effekt. Jag blir som ett med ljudet och kan släppa tankar. Det är ett starkt ljud från början, men jag vänjer mig och uppskattar det mer och mer för varje gång. /J

Jag har lyssnat sex gånger på dina kristallskålsmeditaioner nu. Jag slappnar av och känner att min kropp lär sig något nytt varje gång. /G

Tack Camilla! Helt fantastiskt. Vibrerade i alla celler!!! /TGG

Tack Camilla en för jättefin meditation, en inre resa på alla sätt. /Z


Jag kände hur det började pirra och "jobba" i mitt kranie, där jag tidigare i veckan slått mig och fått en bula, när du började spela på Klangstenen. /D

Jag kände hur jag gungade och svävade i takt och höjd med musikens ljusare och mörkare ljud. Jag var ett med musikens vågspel. /N


Mycket avslappnande och ett tillfälle att bara vara i nuet. Tack! /F

Historien om klangsten, kristallskålar och mig...

Klangsten kom in i mitt liv år 2005. Då hörde jag första gången prof. Klaus Fessmann och hans son Hannes spela på var sin klangsten. Det var under en kurs i Belgien och jag fascinerades av ljudet och hur starkt det påverkade mig – att ljudet kom direkt från Moder Jord. När stenarna talar, står det ju om i Biblen... Jag kände att jag ville ta med klangstenen till Sverige för att dela med mig av känslan.

Jag arrangerade en kurshelg i Sverige med Klaus och fick lära mig spela Klangsten. Han grundare till Fessman Sound Stones och även lärare i komposition vid Mozarteum i Salzburg. Jag inledde ett samarbete med familjen och har nu en vacker klangsten i min ägo. 

Våren 2016 hörde en av mina deltagare i ljudmeditation av sig och frågade om jag ville låna hennes kristallskålar. Hon hade fem stycken hemma som hon inte spelade på och hon trodde det skulle passa mig att spela på dem. Jag blev jätteglad och hon visade mig hur man gör. Därefter har jag själv lärt mig spela och utvecklat min teknik med hjälp av min kunskap inom kroppsterapi och energier.

Numera spelar jag både Kristallskålar och Klangsten som meditations- och healinginstrument, samt ger kurser i att spela Kristallskålar. Jag har även kunskap om hur du kan lära dig spela Klangsten och kontakta mig gärna om du är intresserad av lära dig mer.

Ljudhealing med omtanke ❤️
Vill du veta mer? 

sms:a eller ring

 070-312 32 18

Kristallskålsmeditation med Din Egen Kraft
Fälj mig på Facebook för senaste nytt!
Följ mig på Instagram för inspiration!