Mobil 2

Drömkurs för personlig utveckling

Dina drömmar guidar dig till bättre självledarskap och mer kreativitet!

MÅLGRUPP
För dig som är nyfiken på dina nattliga drömmar och som vill ha obruten tid under en helg att reflektera över livet. Du uppskattar en trygg metod och erfaren gruppledare. Du är nyfiken på att meditera och vill lära dig måla kravlöst. Du gillar att umgås i liten grupp i en mysig stuga på landet med natur och promenader runt husknuten.

MÅL
Efter genomgången kurs har du fått insikt i hur drömtolkning används för att lösa dina problem och hur drömmar kan vägleda dig att färstå och förbättra din livssituation. Du har fått insikt i hur drömmarnas bild- och symbolspråk fungerar och fått nya verktyg för att komma ihåg dina drömmar och drömma mer. Du har övat din fantasi och att uttrycka dina känslor med färg och form. Du har upplevt Montague Ullmans drömgruppmetod och kan använda den för att stötta dig själv och andra att delvis förstå sina drömmar.

INNEHÅLL
Under helgen får du bekanta dig med Montes drömgruppsmetod. Den är avsedd att användas av lekmän och följer en stabil struktur där drömmaren kan känna sig trygg utan att riskera att bli öppet övertolkad av andra i gruppen. Vi kommer att göra drömgruppsmetoden för minst tre drömmar, så att alla hinner få ett grepp om de regler som gör denna metod så framgångsrik. Vi kommer även att kombinera drömarbetet med flera olika målarövningar och göra en övning där vi tränar flexibelt tänkande och vår associationsförmåga. Alltså både vänster och höger hjärnhalva och vår fantasi (förställningsförmåga) och strukturella tänkande. 

INGÅR
Allt studiematerial (färger, papper, stafflier). Tag med egen anteckningsbok (gärna olinjerad) och penna. Eventuellt färgpennor om du vill färglägga dina anteckningar. Mysigt boende, (två enkel och två dubbelrum), helpension med frukost, alla måltider och fika

OM PENSIONAT LUNDÅKRA, STRAX NORR OM HALMSTAD
I det öppna halländska landskapet ligger Lundåkra, vackert och rofyllt vid foten av den skogklädda Nyårsåsen.
Gården från 1800-talet är ägarinnan Karins barndomshem och har restaurerats med varsam hand. Erkänt god hemlagad mat, med närproducerade råvaror. Pensionatet erbjuder två enkelrum och två dubbelrum. Under kurshelgen får du njuta av fräsch och hälsosam mat som är vegetarisk, glutenfri, mjölkfri och sockerfri. Vi hämtar dig med vid tågstationen om du önskar. Det tar 10 min med bil till Pensionat Lundåkra från stationen i centrala Halmstad. 

DATUM & TID
våren 2024
Återkommer om tid och plats.
PLATS
Pensionat Lundåkra, Kvibille 10 min nordöst om Halmstad.

ANTAL DELTAGARE
Max 6 deltagare


INVESTERING
Drömkurs: 1650 kr inkl moms.
Boende med helpension:  1300 kr inkl moms.

ARRANGÖR
Symbolon Terranova, Mönsterås

OM KURSLEDAREN
Camilla Andersson, 54 år, är bosatt i Halmstad och driver friskvårdsföretaget Din Egen Kraft sedan 2011. Diplomerad Symbolpedagog och utbildad i Montague Ullmans drömgruppsmetod. Hon har erbjudit drömgrupp online via Vuxenskolan och har arrangerat drömgrupper vid flera tillfällen i Halmstad. Hon går just nu en läraraspirantutbildning hos Symbolon Terranova för att bli lärare i Symbolpedagogik på den tvååriga utbildningen.

loading...

Pensionat Lundåkra, nordöst om Halmstad

Kurser med omtanke ❤️
Vill du veta mer? 

sms:a eller ring

 070-312 32 18

Kristallskålsmeditation med Din Egen Kraft
Fälj mig på Facebook för senaste nytt!
Följ mig på Instagram för inspiration!