Mobil 2

DRÖMHELG PÅ LUNDÅKRA
Måla, meditera och lär dig tolka dina drömmar

Lär dig Ullmans gruppmetod för drömtydning, måla, meditera, sov över på landet och ät god mat!

KURSBESKRIVNING
Lär dig uppskatta dina nattliga drömmar och förstå dig själv bättre. Hitta din egen betydelse av dina drömmar, agera på dem och få bättre balans i livet. Enligt den amerikanska psykologen Montague Ullman kan alla lära sig förstå vad drömmarna vill säga oss. Vi får öva på hans demokratiska drömgruppsmetod för att hjälpa varandra förstå våra drömmar. 
Kursen, som är fristående, är en introduktion till drömgruppsförfarande som ingår i Symbolon Terraonvas tvååriga utbildning. Efter drömhelgen kan du få studieintyg för genomgången introduktionskurs i ”Drömgruppsförfarande enligt Montague Ullman”. Vi kommer även att göra målarövningar och meditation i anslutning till drömarbetet.

MÅLGRUPP
Alla som är nyfikna och vill lära mer om hur man kan tolka sina nattliga drömmar. Den passar även dig som vill hitta glädje och inspiration att uttrycka dig kravlöst med bild, färg och form.

MÅL
Efter genomgången kurs har du fått insikt i hur drömtolkning används för att lösa dina problem och hur drömmen kan vägleda dig att förbättra livet. Du har fått insikt i hur drömmarnas bild- och symbolspråk fungerar och har fått verktyg med dig för att komma ihåg och bättre förstå dina drömmar. Du har fått öva din fantasi och uttrycka i di inre bildvärld med färg och form. Du har fått öva Montague Ullmans demokratiska gruppmetod och kan stötta andra att förstå sina drömmar.

INNEHÅLL
Under helgen får du bekanta dig med Montes drömgruppsmetod. Den är avsedd att användas av lekmän och följer en stabil struktur där drömmaren kan känna sig trygg utan att riskera att bli öppet övertolkad av andra i gruppen. Vi kommer att göra drömgruppsmetoden för minst tre drömmar, så att alla hinner få ett grepp om de regler som gör denna metod så framgångsrik. Vi kommer även att kombinera drömarbetet med flera olika målarövningar och göra en övning där vi tränar flexibelt tänkande och vår associationsförmåga. Alltså både vänster och höger hjärnhalva och vår fantasi (förställningsförmåga) och strukturella tänkande. 

INGÅR
Allt studiematerial (färger, papper, stafflier). Tag med egen anteckningsbok (gärna olinjerad) och penna. Eventuellt färgpennor om du vill färglägga dina anteckningar. Enkelt boende ingår och du tar med lakan, handdukar och bäddar själv. Tag med egen kvällsmat till lördagen, frukost och lunch till söndagen. Kaffe/the ingår samt fika (kaka/frukt).
Du kan checka in från en timma innan kursstart.

OM PENSIONAT LUNDÅKRA
I det öppna halländska landskapet ligger Lundåkra, vackert och rofyllt vid foten av Nyårsåsen.
Gården från 1800-talet är ägarinnan Karins barndomshem som restaurerats med varsam hand.
Här erbjuder hon erkänt god hemlagad mat, med närproducerade råvaror.
Pensionatet erbjuder två enkelrum och två dubbelrum. Under kurshelgen får du njuta av fräsch och hälsosam mat som är vegetarisk, glutenfri, mjölkfri och sockerfri.

DATUM, TID,
26-27 mars – lördag kl 12-20 och söndag kl 10-14.

PLATS
Pensionat Lundåkra, Kvibille 10 min nordöst om Halmstad.

ANTAL DELTAGARE
Max 6 deltagare.


INVESTERING
Drömkurs: 1650 kr inkl moms.
Boende med helpension:  pris kommer.

ARRANGÖR
Symbolon Terranova, Mönsterås

OM KURSLEDAREN
Camilla Andersson, 53 år, bosatt i Halmstad och driver friskvårdsföretaget Din Egen Kraft sedan 2011. Diplomerad Symbolpedagog och utbildad i Montague Ullmans drömgruppsmetod. Hon leder en drömgrupp online via Vuxenskolan och har arrangerat drömgrupper vid flera tillfällen i Halmstad. Hon går just nu läraraspirantutbildning hos Symbolon Terranova för att bli lärare i Symbolpedagogik och Montague Ullmans metod.
 

Pensionat Lundåkra, nordöst om Halmstad

Kurser med omtanke ❤️
Vill du veta mer? 

sms:a eller ring

 070-312 32 18

Kristallskålsmeditation med Din Egen Kraft
Fälj mig på Facebook för senaste nytt!
Följ mig på Instagram för inspiration!