Tonerna från kristallskålarna hjälper mig att koppla av och släppa tankarna. Jag får ofta röda kinder efteråt, vilket tyder på ökad cirkulation. Ljudfrekvenserna är starka och renar och balanserar. 
Jag älskar att spela för en grupp som ligger framför mig och kopplar av. Det blir en kärleksfull atmosfär när människor samlas i tystnad för att möta sig själva.”

/Camilla

Ljudmeditation med kristallskålar ger avkoppling för hjärnan och kroppen, ända ner till välgörande Thetavågor, samt balansering och rening på djupet. Den moderna kvantfysiken ger oss nycklar till varför ljudfrekvenser med intention att hela, kan ge så skön effekt på kroppen. De minsta delarna av våra atomer – kvanterna – är inte längre materia utan frekvenser av ljud och ljus enligt vetenskapen. Kom och upplev själv.
 
Ljudmeditation med kristallskålar
Att följa kristallskålarnas toner ger avkoppling från tankar, avslappning, utrensning och energipåfyllning. Ett fint sätt att ge dig själv omtanke och en skön stund. Efteråt får du tillfälle att dela din upplevelse.
90 min

Utbildning i att spela kristallskålar
En heldag med mig och kristallskålarna på mysiga meditationscentrat Buddha Bar. En behandling med Transfigura kroppsterapi ingår, för din personliga utveckling. Jag delar med mig av allt jag kan.
5 timmar


Jag kommer till ditt yogacenter
Jag reser gärna till dig och spelar kristallskålar för dina yogisar eller som ljudmeditation för grupper som vill koppla av och uppleva något annorlunda. Jag är även intresserad att samarbeta med dig som spelar Gong.