Mobil 2

Målarkurser för inre reflektion

Tillsammans med mig kan du uppleva den underbara känslan av att måla fritt och möta dig själv. Släpp loss din kreativitet! Vad händer inom dig i processen att måla och skriva kravlöst? Jag stöttar dig med kärlek och tålamod – så att du kan fördjupa kontakten med ditt eget inre. Psykolog Åke Högberg kallar det för ”din inre rådgivare”. Att måla och skriva och tolka med symbolspråk var några av de mest kraftfulla och effektiva för mig, för att förstå min situation, läka själsligt och komma ur min depression och utbrändhet.

Kristallskålsmeditation och måla kravlöst 
Du kopplar av till ljudet av kristallskålar och förnimmer vad din kropp vill uttrycka. Efteråt får du måla/skriva kravlöst om din upplevelse. Du får stöd och guidning av mig att inse vad det handlar om för dig. Upplev det varma mötet med dig själv – med hjälp av ditt eget skapande uttryck. Inga förkunskaper krävs, bara din nyfikenhet och längtan. Arrangeras på olika yogacenter och meditationscenter, samt på Buddha Bar i Halmstad.

Måla för hälsa med symbolspråk 
Meditation, en berättelse eller rörelser för att gå in mer i oss själva och lägga fokus inåt – inleder dagen. Sedan får du sätta färg och form på dina känslor, med svamp och golvpapp – enkelt och kravlöst. Bara följ det som handen och hjärtat vill göra. Efteråt fikar vi och reflekterar över våra bilder, ibland med skrivna ord ibland med samtal. Inga förkunskaper krävs, allt material ingår. 
Arrangeras på Buddha Bar i Halmstad.Vad gör en Symbolpedagog?
Camilla initierades i oktober 2013 till Symbolpedagog hos Symbolon Terranova i Mönsterås för läraren Marie-Louise Canova Lindberg. Under två år studerade Camilla läkande bildskapande, omedveten intelligens, drömtolkning, utvecklingspsykologi, symboldrama, objektrelationsteori, samtalsterapi, bildskapande, skrivande och olika meditationstekniker. För dig innebär det att hon har kunskap och erfarenhet av att måla och tolka bilder samt av att stötta och följa en människa i hennes utvecklingsprocess. Det ger trygghet för dig, när du går en målarkurs för hälsa och livslust hos henne. 

A new dawn is rising. Camilla Andersson, 2015.
A new dawn is rising. Camilla Andersson, 2015.
Camilla Andersson, Din Egen Kraft

Info om kursstarter? Gilla oss på Facebook!