Mobil 2

Drömgrupp och Måla intuitivt med symboler

En kraftfull balansering av ditt inre som ökar din självkännedom, kreativitet och livsglädje

Upplev den underbara känslan av att måla kravlöst och lättheten när gamla känslor släpper taget. Relationen med dig själv är den viktigaste du har att vårda i ditt liv. Vi har alla en ”inre rådgivare” inom oss, säger Carl Jung. Med hjälp av dina egna bilder kan du få kontakt med dina egna symboler och hitta vägledning. Jag erbjuder stillhet, målarmaterial, ett tryggt rum, tid och kunskap – så att du kan gå inåt och finna resurser och insikter i dig själv. Som en behandling tillsammans med andra. Du får med dig ett nytt tankesätt. Att måla frigörande är en kraftfull och läkande metod, som gör det osynliga synligt. Din nyfikenhet, mod och vilja att ärligt möta dig själv, är det som behövs för att få ut det mesta av denna kurs. Jag ger kurser inom- och utomhus, samt online. Välkommen att prova!

Drömgrupp i höst –  livestreamad videokurs

Har du någon gång funderat över dina nattliga drömmar? Har de något att berätta? Psykologer från Freud och Jung till Ullman i modern tid, vittnar om drömmarnas läkande och balanserade verkan. Det är utvecklande att lära sig förstå sina drömmar genom att studera drömbildernas metaforer i detalj. 
Under kursen får du bekanta dig med Montague Ullmans drömgruppsmetod. Den är avsedd att användas av lekmän och följer en stabil struktur där drömmaren kan känna sig trygg utan att riskera att bli öppet övertolkad av andra i gruppen.
Jag arbetar som Drömgruppsledare hos Studieförbundet Vuxenskolan och erbjuder grupper via zoom. Kontakta SV för anmälan.

Kurshelg om Ullmans drömgruppsmetod och måla med symboler

Få egen insikt i vad dina nattliga drömmar vill säga dig. Bekanta dig med Montague Ullmans metod för drömgrupper. Den är avsedd att användas av lekmän och följer en stabil struktur där drömmaren kan känna sig trygg utan att riskera att bli öppet övertolkad av andra i gruppen. Du får även måla bilder från dina drömmar, meditera och samtala i liten trygg grupp. Under natten sover vi under samma tak på den mysiga gården i skogen. Kursen är öppen för dig som är nyfiken på drömmar och passar både nybörjare som mer erfaren. Kurshelgen arrangeras av Symbolon Terra Nova, men hålls på Hölseböke Naturhälsogård i Gräsås, Halland.
Kursledare: Camilla Andersson

Retreat – QiGong och måla intuitivt i naturen

En vacker naturvandring med energiövningar och skapande meditation i Lynga, Haverdals Naturreservat. Vi vandrar i tystnad och följer en fin ca 4 km lättvandrad stig i skogen. På utvald plats stannar vi och gör en energiövning med träden. Helen leder sedan ett pass QiGong vid eller nära havet beroende på väder. Vi äter medhavd matsäck och vandrar vidare. Som avslutning får du göra en meditativ, intuitiv målarövning i skogen, under ledning av Camilla. Allt målarmaterial ingår. 
Känner du att naturen ger dig energi? Utöka din kreativa  "sinnes-verktygslåda" och upplev våra metoder att ta emot energi från naturen för att stärka ditt eget välmående.

Symbolpedagog – vad innebär det?

En symbolpedagog har utbildning och erfarenhet av att tolka symboler i olika slags kreativa processer. En symbolpedag kan stötta och följa gruppdeltagare i deras process mot att nå djupare kontakt med deras inre rådgivare.
Camilla innehar en godkänd examen som Symbolpedagog hos Symbolon Terranova, med bildterapeut Marie-Louise Canova Lindberg som huvudlärare. Under två år studerade Camilla bl a omedveten intelligens, drömtolkning, bildskapande, symboldrama, skriva för läkning, utvecklingspsykologi, objektrelationsteori, samtalsterapi, samt hur myter, ritualer och olika meditationstekniker kan få oss att nå djupare lager och läka oss. Utbildningen gav en djup kontakt med hennes eget inre. Camilla har även gått UGL steg 1 – en kurs i grupp- och ledarskap. Mitt mål är att du ska känna dig trygg och sedd när du går kurs hos mig. Samt att ”hålla ramar” så att du kan ägna dig åt skapande i lugn och ro.

Målarkurs med omtanke ❤️
Vill du veta mer? 

 070-312 32 18

Kristallskålsmeditation med Din Egen Kraft
Fälj mig på Facebook för senaste nytt!
Följ mig på Instagram för inspiration!