Mobil 2

Måla inre bilder och gå i drömgrupp

Symbolerna från vårt omedvetna läker själen, ger energi och självkännedom

Upplev alla känslor som frigörs i kroppen när du målar för hälsan. Det är ett kreativt sätt att reflekterar över dig själv genom dina bilder. Relationen med dig själv är den viktigaste du har att vårda i ditt liv. Vi har alla en ”inre rådgivare” inom oss, säger Carl Jung. Med hjälp av dina egna bilder kan du få kontakt med dina egna symboler och hitta vägledning. Jag erbjuder stillhet, målarmaterial, ett tryggt rum, tid och kunskap – så att du i lugn och ro kan gå inåt och finna resurser och insikter i dig själv och i gemenskap med andra. Du får med dig ett nytt tankesätt. Att måla frigörande är en kraftfull och läkande metod, som gör det osynliga synligt. Din nyfikenhet, mod och vilja att ärligt möta dig själv, är det som behövs för att få ut det mesta av denna kurs. Jag ger kurser inom- och utomhus, samt online via Zoom. Välkommen att prova!

Drömkurs & bildtolkning på Pensionat Lundåkra

Under helgen gör vi tre drömarbeten enligt Montague Ullmans metod. Du får lära dig hans struktur och regler för drömgrupper. Metoden passar både nybörjare och mer vana. Den följer en stabil struktur där drömmaren kan känna sig trygg utan att riskera att bli öppet övertolkad av andra i gruppen. Under helgen berättar vi våra drömmar för varandra, målar bilder ur drömmar, samtalar om och lär oss tolka metaforerna. Karin serverar underbar hemlagad lunch, lördagsmiddag, frukost och söndagslunch. God fika. På natten sover vi under samma tak i den mysiga röda stugan på Lundåkra. Kursen passar dig som är nyfiken på drömmar och vill öva upp din högra hjärnhalva och ditt kreativa sinne. 
Kurshelgen arrangeras av Symbolon Terra Nova. Kursledare: Camilla Andersson, drömgruppsledare.

Drömgrupp via Zoom
Måndagar kl 16

Har du funderat över vad dina nattliga drömmar vill berätta? Psykologer från Freud och Jung till Ullman i modern tid, vittnar om drömmarnas läkande och balanserade verkan. Under kursen får du bekanta dig med Montague Ullmans drömgruppsmetod. Den är avsedd att användas av nybörjare och följer en stabil struktur där drömmaren kan känna sig trygg utan att riskera att bli öppet övertolkad av andra i gruppen.
Vi studerar drömbildernas metaforer i detalj och lär av varandras erfarenheter. Det är utvecklande att lära sig förstå sina drömmar i grupp.
Jag är utbildad Drömgruppsledare och undervisar i drömarbete hos Symbolon Terranova i Mönsterås.
Drömgrupper  startas efterhand via zoom, men hålls intensiva - 6 tillfällen en gång i veckan.
Anmälan till Camilla.

Vandring, QiGong och Måla intuitivt

En vacker naturvandring med energiövningar och skapande meditation i Lynga, Haverdals Naturreservat. Vi vandrar i tystnad och följer en fin ca 4 km lättvandrad stig i skogen. På utvald plats stannar vi och gör en energiövning med träden. Helen leder sedan ett pass QiGong vid eller nära havet beroende på väder. Vi äter medhavd matsäck och vandrar vidare. Som avslutning får du göra en meditativ, intuitiv målarövning i skogen, under ledning av Camilla. Allt målarmaterial ingår. 
Känner du att naturen ger dig energi? Utöka din kreativa  "sinnes-verktygslåda" och upplev våra metoder att stilla dig för att stärka ditt eget välmående.

Symbolpedagog – vad innebär det?

En symbolpedagog har utbildning och erfarenhet av att tolka symboler i olika slags kreativa processer. En symbolpedag kan stötta och följa gruppdeltagare i deras process mot att nå djupare kontakt med deras inre rådgivare.
Camilla innehar en godkänd examen som Symbolpedagog hos Symbolon Terranova, med bildterapeut Marie-Louise Canova Lindberg som huvudlärare. Under två år studerade Camilla bl a omedveten intelligens, drömtolkning, bildskapande, symboldrama, skriva för läkning, utvecklingspsykologi, objektrelationsteori, samtalsterapi, samt hur myter, ritualer och olika meditationstekniker kan få oss att nå djupare lager och läka oss. Utbildningen gav en djup kontakt med hennes eget inre. Camilla har även gått UGL steg 1 – en kurs i grupp- och ledarskap. Mitt mål är att du ska känna dig trygg och sedd när du går kurs hos mig. Samt att ”hålla ramar” så att du kan ägna dig åt skapande i lugn och ro.

Målarkurs med omtanke ❤️
Vill du veta mer? 

 070-312 32 18

Kristallskålsmeditation med Din Egen Kraft
Fälj mig på Facebook för senaste nytt!
Följ mig på Instagram för inspiration!