Mobil 2

Frigörande måleri med symbolspråk

Balanserar och läker ditt inre – ger avkoppling, hopp och ny kraft att komma vidare

Upplev den underbara känslan av att måla kravlöst och lättheten när gamla känslor släpper taget. Relationen med dig själv är den viktigaste du har att vårda i ditt liv. Vi har alla en ”inre rådgivare” inom oss, säger psykologerna. Med hjälp av dina egna bilder kan du få kontakt med din egen djupaste vägledning. Jag erbjuder stillhet, målarmaterial, ett tryggt rum, tid och kunskap – så att du kan gå inåt och finna resurser och insikter i dig själv. Som en behandling tillsammans med andra. Du får med dig ett nytt tankesätt. Att måla frigörande är en kraftfull och läkande metod, som gör det osynliga synligt. Din nyfikenhet, mod och vilja att ärligt möta dig själv, är det som behövs för att få ut det mesta av denna kurs. Jag ger kurser inom- och utomhus, samt online. Välkommen att prova!

Frigörande måleri – på Buddha Bar i Halmstad

Vi inleder med meditation, en berättelse eller lugna rörelser för att gå mer in i oss själva och lägga fokus inåt. Sedan får du sätta färg och form på de känslor och inre bilder som dyker upp. Ingen tidigare erfarenhet krävs, bara din nyfikenhet och vilja att uttrycka dig och hitta skaparglädje. Med svamp och akrylfärg på stora papper får du intuitivt, i tystnad eller till lugn musik, följa det som handen och hjärtat vill göra. Efteråt fikar vi och reflekterar över våra bilder – ibland med samtal ibland skrivna ord. Allt material ingår. Workshops arrangeras på helger på Buddha Bar i Halmstad.

A new dawn is rising. Camilla Andersson, 2015.

Målarvandring – måla frigörande i naturen

Med naturens hjälp, din egen kreativitet och symboltolkning kan du med hjälp av din egen bild undersöka dig själv och hitta hopp, ny kraft och nya tankesätt. Bildens innehåll och känsla är det viktiga och inte hur det ser ut. Ingen tidigare erfarenhet av att måla behövs. Jag guidar dig att vara sann mot dig själv och ha modet att skapa utifrån din känsla vad som känns rätt för dig i stunden. Du kan inte tycka eller måla ”fel”, när det gäller bilder. 
Vi vandrar i vackra, magiska trollskogen Lynga vid havet. Det finns toalett vid parkeringen och bänkar med bord att fika vid. Tid: 3 timmar på en lördag eller söndag em.

Frigörande måleri online – för mer kraft och glädje

Världen omkring oss är föränderlig, oviss och komplex. Vi behöver verktyg för att hitta balans och trygghet. Att måla med symbolspråk är något som har hjälpt mig mycket. När du sätter dig ner och målar och samtalar om bilden, ser du dig själv klarare. Det osynliga blir synligt och du kan hitta goda kreativa lösningar. Du kan enklare göra val och förändra livet i samklang med ditt hjärta. En livsavgörande värdefull kurs.
Du använder pastellkrita eller enkla vattenfärger. Vi träffas på zoom, under 3 timmar i en liten grupp och målar och fikar ihop. Intresserad?

Symbolpedagog – vad innebär det?

En symbolpedagog har utbildning och erfarenhet av att tolka symboler i olika slags kreativa processer. En symbolpedag kan stötta och följa gruppdeltagare i deras process mot att nå djupare kontakt med deras inre rådgivare.
Camilla innehar en godkänd examen som Symbolpedagog hos Symbolon Terranova, med bildterapeut Marie-Louise Canova Lindberg som huvudlärare. Under två år studerade Camilla bl a omedveten intelligens, drömtolkning, bildskapande, symboldrama, skriva för läkning, utvecklingspsykologi, objektrelationsteori, samtalsterapi, samt hur myter, ritualer och olika meditationstekniker kan få oss att nå djupare lager och läka oss. Utbildningen gav en djup kontakt med hennes eget inre. Camilla har även gått UGL steg 1 – en kurs i grupp- och ledarskap. Mitt mål är att du ska känna dig trygg och sedd när du går kurs hos mig. Samt att ”hålla ramar” så att du kan ägna dig åt skapande i lugn och ro.

Målarkurs med omtanke ❤️
Vill du veta mer? 

 070-312 32 18

Kristallskålsmeditation med Din Egen Kraft
Fälj mig på Facebook för senaste nytt!
Följ mig på Instagram för inspiration!