Mobil 2

Frigörande måleri
- måla fritt från hjärtat!

Kvällskurs

I ljusa härliga lokaler på Skeppargatan 70 flödar kreativiteten.

Uttryck dig spontant med färg på stora papper. Öka din kreativitet och lär känna dina resurser och behov. Upplev den härliga känslan som frigörande målning kan ge! Insikt, inspiration och inre harmoni, personlig utveckling på djupet. Mer energi samt fördjupad kontakt med dig själv och din själ!
 

Vi använder svampar eller penslar, för att göra målningen prestigelös. Det är inte bilden utan du och din känsla som är i fokus under målandet. Innan vi börjar sätter vi upp stora papper och tar fram färger, svampar och vatten så att allt står klart att använda. Vi släpper tankarna och kopplar av från vardagens stress genom att röra oss fritt till musik eller meditera en stund. Därefter går vi och målar det som hjärtat spontant känner. När vi är klara blir det gemensam fikastund. Din Egen Kraft bjuder på kaffe/the och var och en tar med vad den vill äta. Vi avslutar med att tillsammans prata om alla bilder, tolka och uttrycka våra funderingar kring vad bilderna vill säga oss.

Alla kan måla frigörande. Det krävs inga förkunskaper, bara din nyfikenhet och längtan. Själva processen – känslan av att måla och uttrycka sig - är viktigare än resultatet. Jag lyssnar och stöttar så att du själv hittar vad din egen bild handlar om. Att prata om din och gruppens bilder, ger fördjupad kontakt med ditt inre och sanna insikter om ditt liv och din vardag.

Jag är utbildad Symbolpedagog hos Symbolon Terranova i Mönsterås. Det innebär att jag har två års praktisk och teoretisk erfarenhet av att måla, meditera och guida dig som deltagare. Det ger dig trygghet när du går kurs hos mig.


INGEN kvällskurs planerad ht 2017
Start: ingen kvällskurs planerad hösten 2017.
Plats:
Ledare: Camilla Andersson, Symbolpedagog.
Antal: max 6 deltagare.
Pris:
Boka/frågor: Ring eller sms:a, tel 0703-12 32 18. Fråga via e-post
 

Varmt välkommen!

I samarbete med Medborgarskolan Halmstad.
Camilla Andersson, Din Egen Kraft