Bakgrund_massage_mala_-kristallskalar

Massage och kroppsterapi i Halmstad

Upplev en avkopplande behandling i ett lugnt och ostört rum. Som massör med lång erfarenhet anpassar jag massagen efter ditt unika behov. Jag kan ta i rejält om det behövs eller ge en mjuk avslappningsmassage. Tillsammans lär vi känna dina muskler och hur de lättast släpper spänningar. Om du vill, kombinerar jag massagen med Transfigura Kroppsterapi som ger riktigt djup och skön avslappning samt sätter fart på kroppens självläkning. Du får gärna prata, men jag respekterar fullt ut om du vill ha helt tyst. Jag har tystnadsplikt.

Jag är utbildad Diplomerad massör i Svenska Klassisk Massage vid Hälsoteket sedan 2006. Jag har även gått många olika kurser i Transfigura kroppsterapi och andra energibehandlingar sedan 1999. Både massage och särskilt Transfigura har hjälpt mig att självläka naturligt – från depression och utbrändhet, till livslust och balans. Jag har egen erfarenhet av effekterna.

Behandlingsrummet ligger i Malte Perssons hus, 2 vån, på Kristinehedsvägen 27 (snett emot Bilprovningen på Sannarp). Här finns även Halmstad Naprapatservice. Fri parkering både inne på områder och längs vägen.

Jag erbjuder även Företagsmassage i Halmstad. Hör av dig så bokar vi ett kostnadsfritt möte. Kontakta Camilla
 

Tjänster och priser

Klassisk Svensk Massage

Behandlande och avkopplande massage, rygg och nacke eller välj till ben, armar, ansikte. Harmonisk färgsättning i behandlingsrummet och lugn musik som ökar ditt välbefinnande. En lagom varm värmedyna får dig att slappna av ännu djupare. Naturlig lavendeldoft (eller doftfri) vegetabilisk och ekologisk massageolja (fri från mineraloljor). En lisa för kropp och själ.

60 min    700 kr
45 min    550 kr
30 min    400 kr
 

Massage mixat med Kroppsterapi
”Två behandlingar i en”, brukar mina kunder säga. Behandlingen börjar med en avkopplande rygg- och nackmassage och fortsätter sedan med Transfigura energibehandling, dvs lätt beröring av olika punkter, som ger mer energi och lugn och ro samt ökar energiflödet i din kropp. Jag känner av vad din kropp behöver just nu. Behandlingen är utvecklad ur kunskap om energier från Shiatsumassage och TCM. 
60 min     700 kr
90 min     900 kr
 

Kroppsterapi – för inre harmoni

En mycket stark och djupgående behandling med lätt beröring av olika punkter. Du har mjuka kläder på dig. Behandlingen är utvecklad ur kunskap om energier från Shiatsumassage och TCM. Effekten i kroppen blir mer energi och en lugn skön känsla i din kropp. Många känner sig som en ”ny människa”. Du ligger på bänk med mjuka kläder. Djupt samtal ingår för att stötta dig till egen insikt om blockeringarnas orsaker och egna behov. Söker du förändring och är redo att känna och släppa "gamla känslominnen" ur din kropp? Då är denna behandling perfekt för dig.
60 min     700 kr
90 min     900 kr
 

Företagsmassage

Klassisk svensk massage är en vinst för både företaget och den anställde. Jag mjukar upp stela muskler och din personal får avkoppling för både kropp och hjärnan. Jag jobbar även med motiverande samtal för stresshantering. Din personal avsätter minimalt med tid, eftersom jag kommer till er. Jag tar med bänk, handdukar, massageolja och avkopplande musik. Jag ger massage på sex företag i Halmstad just nu och har utrymme för 1-2 företag till. 
Kontakta Camilla för ett kostnadsfritt möte
 

Mitt behandlingsrum