Massage med omtanke

Upplev en avkopplande och behandlande massage i ett lugnt och ostört rum. Jag använder mig av ekologiska vegetabiliska massageoljor med ljuvlig doft (finns även utan doft), skön avkopplande musik och en härlig värmedyna – för att du ska kunna komma ner ordentligt i varv.

Jag är en massör med omtanke om hela människan. Jag lyssnar aktivt på dig och tillsammans hittar vi din perfekta massage med rätt tryck för dig. Jag stöttar även till bättre hälsa genom motiverande samtal (om du behöver prata). Givetvis har jag tystnadsplikt.

Jag är Diplomerad massör och Mentor of Transfigura. Hos mig kan du få klassisk svensk massage, Transfigura kroppsterapi eller en kombination av båda. Jag erbjuder även Företagsmassage och åker då ut till ditt företag med massagebänken. Hör av dig så bokar vi ett möte. Kontakt >

Behandlingsrummet är på Kristinehedsvägen, snett mitt emot Bilprovningen på Sannarp, på andra våningen i Malte Perssons hus. I samma hus finns Halmstad Naprapatservice och The Cedar Yoga & Meditation.

Fri parkering och nära till centrum.
 

Tjänster och priser

Klassisk Svensk Massage

Behandlande och avkopplande massage, rygg och nacke eller välj till ben, armar, ansikte. Harmonisk färgsättning i behandlingsrummet och lugn musik som ökar ditt välbefinnande. En lagom varm värmedyna får dig att slappna av ännu djupare. Väldoftande eller doftfri vegetabilisk och ekologisk massageolja (fri från mineraloljor). En lisa för kropp och själ.

60 min    600 kr  (Fr o m 1 januari 2019, 700 kr)
45 min    500 kr  (Fr o m 1 januari 2019, 560 kr)
30 min    350 kr  (Fr o m 1 januari 2019, 390 kr)
 

Inre harmoni - Transfigura Method

En behandling med lätt beröring av olika punkter. Effekten blir mer energi och lugn tung avslappnad känsla i din kropp. Du ligger på bänken med kläderna på. Är du motiverad att släppa "gammalt" och göra förbättringar i ditt liv? Då är denna behandling perfekt för dig. Kundreferenser >
60 min     600 kr (Fr o m 1 januari 2019, 700 kr)
90 min     800 kr (Fr o m 1 januari 2019, 900 kr)
 

Massage mixat med Transfigura Kroppsterapi / Inre Harmoni
”Två behandlingar i en”, brukar mina kunder säga. Behandlingen börjar med en avkopplande rygg- och nackmassage och fortsätter sedan med Transfigura energibehandling, dvs lätt beröring av olika punkter, som ger mer energi och lugn och ro samt ökar energiflödet i din kropp. Djupt samtal ingår för att stötta dig till egen insikt om blockeringarnas orsaker och egna behov.
Kundreferenser >
60 min     600 kr  (Fr o m 1 januari 2019, 700 kr)
90 min     800 kr  (Fr o m 1 januari 2019, 900 kr)
 

Rabattkort på massage

Spara 450 kr och köp ett ”Rabattkort” som gäller för 6 behandlingar.
Gäller fr o m 1 januari 2019.
3750 kr  (ord pris 4200 kr)
 

Företagsmassage

Klassisk svensk massage. Mjukar upp stela muskler och ger avkoppling och återhämtning åt din personal. Tidseffektiv behandling eftersom din personal sparar restid. En välgörande paus som känns lyxig och ger effektivare, gladare personal. Jag jobbar även med motiverande samtal för bättre hälsa och stresshantering. Jag tar med bänk, handdukar, väldoftande massageolja och avkopplande musik. Omtanke om hela människan är min grund.
Kontakta mig för offert >
 

Ljudhealing - privat session

Du ligger bekvämt på en madrass på golvet med kudde och filt. Jag sitter intill dig på golvet och spelar på stenen. Stenen speglar en "bild" eller "känsla" av din kropp och var det finns blockeringar. När jag känner att en lamell inte ljuder som den ska (blockering) spelar jag försiktigt på den tills den ljuder klart och flödande igen. Jag ställer frågor kring det jag känner och vi för ett samtal kring det som du och jag känner under behandlingen. Ett samarbete mellan klient och terapeut. Jag har givetvis tystnadsplikt. Behandlingen har samma effekt som Transfigura energibehandling. Bra för energihöjning och utrensning av gammalt ur kroppen. OBS! En stark behandling och ett starkt ljud. Jag vill gärna att du har hört klangstenen på en vanlig ljudmeditation först, innan du bokar privat session.  Boka >

60 min      600 kr  (Fr o m 1 jan 2019, 700 kr)