Meditation och andlig utveckling med omtanke

I en mindre grupp kan vi vara förtroliga med varandra och dela erfarenheter. Gruppen blir en naturlig "energipåfyllning" i ditt liv - där du ger dig själv egen tid och tid att reflektera. Hjärnan får vila och återhämta sig.

Jag delar med mig av meditationer som jag mött under åren - guidad meditation med olika visualisationer, ljudmeditation, ljusmeditation, rörelsemeditation - så att du kan uppleva vilken typ av meditation som fungerar bäst för dig. Efteråt har vi "sharing" och delar med oss av våra upplevelser. Vi målar eller skriver om det vi upplevt för att stärka kontakten med vårt inre. En god kopp the tillsammans delar vi också och pratar vidare om våra upplevelser.

Gruppen hålls liten för att få ut mest för alla deltagare. Kursinnehållet kan anpassas efter deltagarnas önskemål, beroende på vad vi tycker är intressant att fördjupa oss i. Jag har ett stort nätverk av vänner inom andlighet och vi kan bjuda in föreläsare för att fördjupa oss i något ämne.


Deltagandet ger kunskap om hur du hittar in till ditt eget inre och mer balans i ditt liv. Meditation och andlig utveckling ökar din koncentration, sänker ditt blodtryck samt ger ett inre lugn och fokus som du har nytta av både i din vardag och resten av livet.

Start Vid behov. Hör av dig så bestämmer vi tillsammans.
Antal tillfällen 9 gånger, varannan vecka under en termin.
Lokal Bestäms av gruppen.
Investering Bestämmer vi tillsammans.
Antal deltagare max 8 personer

I samarbete med Medborgarskolan Halmstad.