Kom och koppla av till tonerna av Kristallskålar och klangsten. Du ligger eller sitter bekvämt och bara tar emot. Finns det något mer skönt än att unna dig att få koppla av en stund i julstressen?

Jag inleder med en introduktion kring instrumenten och guidar dig sedan in till djupare avslappning, samt låter dig uppleva hur tonerna har en välgörande effekt på din kropp.

Tag gärna med egen filt och kudde samt varma strumpor. Yogamattor finns, så att du kan ligga ner på dubbla mattor. Om du föredrar att sitta i stol så ta med en egen Brassestol.

Varmt välkommen till två ljudliga timmar med mig och kristallskålarna och klangstenen i gemenskap med likasinnade. Kom gärna en stund innan och koppla av på mattan innan meditationen och känn in julstämningen med tända ljus och stillhet.

Efteråt har vi en enkel sharing, där vi vi delar vår upplevelse och har möjlighet att ställa frågor.

Jag bjuder på varm glögg och vi umgås en stund. Kanske hittar du nya likasinnade vänner?

Investering: 160 kr. Swisch, kontant eller förskott på Bg 120-7737.
Plats: The Cedar Yogastudio, Kristinehedsvägen 27, Halmstad.
Tid: 18.00-20.00
Boka plats

God jul önskar jag Dig på detta sätt.
Varmt välkommen!

/Camilla

Ljudmeditation med omtanke

Jag spelar på Klangsten och Kristallskålar. I Belgien 2005 hörde jag för första gången Klaus och Hannes Fessmann spela på klangsten. Jag fascinerades av ljudet och kände att jag ville ta med klangstenen till Sverige, dela med mig av känslan. Jag inledde ett samarbete med familjen Fessmann. Numera har jag en klangsten i min ägo, som jag använder för ljudmeditioner i grupp och för eget bruk. Jag organiserar kurser i att lära spela klangsten, säljer skivor samt förmedlar kontakter om du vill köpa en egen klangsten.

Jag har även fått låna 5 underbara kristallskålar som jag börjat spela på. Till min egen och deltagarnas förtjusning är det minst lika härligt som klangsten och till och med ännu härligare.

När kan jag uppleva en ljudmeditation?
Jag arrangerar ljudmeditationer en till två gånger per termin. Och gärna utomhus på sommaren.
Gilla Din Egen Kraft på Facebook, så får du uppdaterad information om kommande evenemang. Eller anslut dig till mitt nyhetsbrev. Det är gratis och jag mailar några nyhetsbrev per år.

Klaus Fessmann har utvecklat Klangstenen.
Kristallskålar
Utomhusmeditation med klangsten, Göstorp 22 maj 2013.

När kommer nästa ljudmeditation?
Gilla oss på Facebook!

Röster från deltagare:


Tack Camilla! Helt fantastiskt. Vibrerade i alla celler!!! /Gyan

Tack Camilla en för jättefin meditation, en inre resa på alla sätt. /Z


Jag kände hur det började pirra och "jobba" i mitt kranie, där jag tidigare i veckan slått mig och fått en bula, när du började spela på Klangstenen. /D

Jag kände hur jag gungade och svävade i takt och höjd med musikens ljusare och mörkare ljud. Jag var ett med musikens vågspel. /N

Fantastiskt! Spännade att det kommer ut ljud ur stenen.../B


Jag kände att stenens ljud har en balanserande verkan. /R

Mycket avslappnande och ett tillfälle att bara vara i nuet. Tack! /F