På Yogadagen i Brännö Folkets Park har jag blivit inbjuden att spela Kristallskålar och måla frigörande. Kom med och ge dig själv en heldag i hälsans tecken. Du inleder dagen med yoga och gongbad med Carina Gustafsson, sedan god frukost. Därefter tar jag över och ger en guidad kristallskålsmeditation med frigörande måleri. Under dagen får du även uppleva en trummeditation med Liselotte Bengtsson. Frukost, lunch och fika ingår.
890 kr. 
Föranmälan till Carina Gustafsson. 

Inbjudan som PDF

Carina Gustafsson arrangerar Yogadagen i Brännögård 2017.
Carina Gustafsson arrangerar Yogadagen i Brännögård 2017.

Ljudmeditation med omtanke

Jag spelar på Klangsten och Kristallskålar. I Belgien 2005 hörde jag för första gången Klaus och Hannes Fessmann spela på klangsten. Jag fascinerades av ljudet och kände att jag ville ta med klangstenen till Sverige, dela med mig av känslan. Jag inledde ett samarbete med familjen Fessmann. Numera har jag en klangsten i min ägo, som jag använder för ljudmeditioner i grupp och för eget bruk. Jag organiserar kurser i att lära spela klangsten, säljer skivor samt förmedlar kontakter om du vill köpa en egen klangsten.

Jag har även fått låna 5 underbara kristallskålar som jag börjat spela på. Till min egen och deltagarnas förtjusning är det minst lika härligt som klangsten och till och med ännu härligare.

När kan jag uppleva en ljudmeditation?
Jag arrangerar ljudmeditationer en till två gånger per termin. Och gärna utomhus på sommaren.
Gilla Din Egen Kraft på Facebook, så får du uppdaterad information om kommande evenemang. Eller anslut dig till mitt nyhetsbrev. Det är gratis och jag mailar några nyhetsbrev per år.

Klaus Fessmann har utvecklat Klangstenen.
Kristallskålar
Utomhusmeditation med klangsten, Göstorp 22 maj 2013.

När kommer nästa ljudmeditation?
Gilla oss på Facebook!

Röster från deltagare:


Tack Camilla! Helt fantastiskt. Vibrerade i alla celler!!! /Gyan

Tack Camilla en för jättefin meditation, en inre resa på alla sätt. /Z


Jag kände hur det började pirra och "jobba" i mitt kranie, där jag tidigare i veckan slått mig och fått en bula, när du började spela på Klangstenen. /D

Jag kände hur jag gungade och svävade i takt och höjd med musikens ljusare och mörkare ljud. Jag var ett med musikens vågspel. /N

Fantastiskt! Spännade att det kommer ut ljud ur stenen.../B


Jag kände att stenens ljud har en balanserande verkan. /R

Mycket avslappnande och ett tillfälle att bara vara i nuet. Tack! /F