Mitt företag växer fram

Jag arbetade länge som grafisk formgivare på olika reklambyråer men kände att jag ville något mer. Mitt intresse för hälsa och möten med människor var stort. År 2003 gick jag igenom en utbrändhetsdepression. Jag kom tillbaka till mitt arbete efter ett år, men erfarenheten fick mig att fundera över och inse vikten av att må bra och hitta balans i vardagen. Både vad gäller relationer och jobb, men även hur jag behandlar mig själv.

 

Jag utbildade mig 2006 till diplomerad massör i klassisk svensk massage hos Hälsoteket i Malmö. Där fick jag lära mig en massage som både är behandlande och avkopplande.

 

Jag läste Hälsopedagogik på Högskolan i Halmstad och lärde mig mer om samtalsteknik och hur man motiverar människor till förändring och bättre hälsa.

 

Sedan 1999 har jag gått och lärt mig kroppsterapin Transfigura Method hos Stanny Lansloot. Det började som ett nyfiket intresse genom min Tai Chi-lärare Odyssée Gaveaux. Nyfikenheten ersattes av fascination: hur enkelt kroppsterapi hjälpte min kropp till djupare välmående och läkning. Kroppen är en fantastisk källa till visdom, insikt och kraft. När vi mår bra inuti – påverkas även vår kropp, våra relationer och vårt liv utanpå. Och vilken behaglig avslappning kroppsterapin ger! Jag kände mig hemma i min egen kropp.
 

Jag startade mitt företag - Din Egen Kraft - som en bisyssla under 2009. Våren 2011 blev det uppsägningar pga arbetsbrist på mitt jobb och jag var en av dem som fick sluta. Detta gav mig chansen att utveckla mitt företag. Jag har numera ett eget behandlingsrum på Kristinehedsvägen 27 i Halmstad. Där ger jag behandlingar med massage, kroppsterapi och klangsten i en mix som anpassas individuellt för varje klient. Jag åker även ut till företag och ger massage.

 
2011 fick jag även mitt certifikat som "Mentor of Transfigura Method". Det innebär att jag är utbildad för att behandla och handleda klienter i deras personliga utvecklingsprocess med Transfigura. Totalt har jag över 400 timmars utbildning och praktik av Transfigura Method genom åren. Jag fortsätter kontinuerligt att utveckla mig själv genom att gå kurser inom hälsa och personlig utveckling varje år.

 

Mitt intresse för min egen och andras kreativitet och personlig utveckling ledde hösten 2011 till att jag tog steget och började på Symbolon TerraNovas Symbolpedagogutbildning. Utbildningen gav mig verktyg att guida människor att förstå sina egna bilder och släppa loss sin kreativitet. Inte minst gav denna upplevelse mig en otroligt fin kontakt med mitt eget omedvetna. Jag har numera kurser i Frigörande måleri och Meditation med syfte att få förbättrad kontakt med ditt inre, dina resurser och din intuition/ditt omedvetna.

Jag ger även ljudmeditationer med Klangsten, inomhus och ute i naturen, samt privat ljudhealing med klangstenen. Detta naturliga instrument, en sten med utsågade lameller, har jag lärt mig spela hos Klaus Fessmann. Jag mötte honom första gången 2005. Jag känner att stenens ljudvågor påverkar kroppen på samma sätt som Transfigura kroppsterapi, dvs att det sätter fart på energiflödet i kroppen och ljudvågorna inverkar direkt på molekylnivå. Ljudet från en naturlig sten är unikt och olikt för varje sten. Det är ett meditativt ljud och ger ofta en upplevelse av att göra en "inre resa" samt djup avslappning. Det är ett ljud som många inte hört förut och tillhör därför ingen kultur eller religion. Det är naturens egen healing.

 

I mitt företag erbjuder jag även grafiska tjänster. Jag formger logotyper, trycksaker, visitkort, bildekaler, roll-ups. Jag producerar hemsidor, skriver och fotograferar och gör företagssidor på Facebook. 20 år inom reklambranschen garanterar god kvalitet och av mig får du formgivning med omtanke.

 

Varmt välkommen att möta mig där du är just nu!

 

 

Symbolen för mitt företag - Din Egen Kraft.
Symbolen för mitt företag - Din Egen Kraft.